Dodelijk ongeval, getuigen gezocht

Hoofddorp – De politie wil graag in contact komen met getuigen die informatie hebben over een tragisch ongeval dat donderdagochtend plaats vond op de Schipholdijk. Omstreeks 11:05 uur kwam daarbij een motorrijder om het leven.

De bestuurder reed langs de ringvaart in de richting van de kruising met de Schipholweg. Tussen Schiphol Oost en de Schipholweg kwam de man ten val en overleed ter plaatse.

Getuigenoproep

De politie wil graag weten wat er precies gebeurd is en heeft een (technisch) onderzoek ingesteld naar de oorzaak. Mensen die iets gezien hebben wordt dan ook verzocht contact op te nemen met de politie. De politie is daarnaast op zoek naar de bestuurder van een witte vrachtwagencombinatie, met opschrift, die rond 11:00 uur over de Schipholdrijk reed. Ook mensen die de witte vrachtwagen en oplegger mogelijk hebben zien rijden of weten welk opschrift er op de vrachtwagen stond, worden verzocht zich te melden.
De politie in Hoofddorp is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.