Brand bij Plus supermarkt aan de Jan van Goyenstraat te Heemstede

Maandagmiddag 13-7 is er rond 15:00 brand ontstaan bij de Plus supermarkt aan de Jan van Goyenstraat. Er was rookontwikkeling vanuit het plafond en de winkel werd direct ontruimd en de hulpdiensten gewaarschuwd. De brand is ontstaan doordat er een transformator is doorgebrand. De brand was snel onder controle en middels een ventilator heeft de brandweer de rook uit de supermarkt geblazen. Een medewerker van de supermarkt had rook ingeademd en is gecontroleerd door ambulancepersoneel. De medewerker hoefde niet naar het ziekenhuis.

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Heemstede 6

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer

Foto: Joey Slikkeveer